bitterbrud.blogg.se

Bebisbilder

Alltså, de här med alla dessa jävla bebisbilder på facebook och instagram.. Okej, jag förstår att man vill visa upp sin unge å så, men alltså, 100 bilder som alla är likadana, COME ON!? Det är väl okej om man är nyblivna föräldrar och stolt över sin lilla skatt, men när ungen blivit ett år eller så, då räcker de väl?
Det värsta är att alla dessa jävla bebisbilder ser precis likadana ut.. Ungen ligger oftast ner och ser lite tjock och grinig ut.. Extremt spännande bilder, NOT! 
Det finns en gräns tycker jag, men jag ser alldeles för många bebisbilder överallt.. Nästan roligare att kolla på bilder på hundar eller katter, helt ärligt.. 
/ Bitter brud
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Maja
skriven :

Håller med helt, är så jävla trött på det jag med! hela facebook spammas med dessa jävla bebisbilderna hela tiden, visserligen är jag ganska liten själv men jag stör mig nått fruktansvärt på spammandet av bebisbilder på facebook! Min kompis syster spammar facebook med bebisbilder men då brukar jag spamma med bilar även i kommentarerna på bilderna ;) fungerade skitbra sist, hon la inte ut en bebisbild på två dagar, men sen vart det igång igen :/ som sagt håller med dig helt! kram/ Maja