bitterbrud.blogg.se

Kryptiska statusar på FB

Okej, såhär är det.. Allt för många av mina vänner skriver kryptiska statusar på facebook, vilket är heeeelt jävla meningslöst.. Man skriver väl en status för att man vill tala om någonting för sina facebook-vänner, right?? Vad är då meningen med att bara säga halva meningen så att folk får gissa sig till resten eller blir tvungna att fråga vad de handlar om? Jag tror att de hela handlar om att dessa personer vill ha lite uppmärksamhet, dom vill att folk ska fråga vad de är frågan om.. ATTENTION WHORES!! 
Funderar helt seriöst att ta bort dessa personer från min facebook för jag orkar ärligt talat inte fråga vad skiten handlar om, men man ser dessa statusar hela tiden.. SO FUCKING ANNOYING!! 
Oftast äre folk som skriver ett datum typ och "LÄNGTAAAR".. Man bah: jaha, vad är de som händer då? Men de får man inte veta om man inte skriver pm.. Om de är så jäävla hemligt, SKRIV INTE UT DE OFFENTLIGT PÅ FACEBOOK DÅÅÅÅEEEE!!! Spyr på dessa statusar!
Ja, jag erkänner, jag brukar också skriva kryptiska statusar för att dryga med dessa personer som ALLTID gör detta.. Men jag är ju då icke seriös, en HELT annan grej..
/Bitter brud
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: