bitterbrud.blogg.se

Melodifestivalen

Det är alltid lika kul å se hur svenska folket röstar i Melodifestivalen, oftast röstar de helt fel! Och de är inte bara enligt min egen åsikt jag säger detta.. Det som svenska folket oftast inte tänker på är att Melodifestivalen är en tävling, och det handlar inte bara om vad svenskarna tycker om för slags musik, utan man måste ju tänka på vad som kommer att kunna gå hem i HELA Europa! Men svenskarna har förbannat svårt att förstå detta och röstar istället på den musik de själva skulle lyssna på hemma i stugorna. 
Jag har nu lyssnat på bidragen till första deltävlingen och kan nu säga att dom jag vill se gå vidare är Michael Feiner & Caisa och Mary N'diaye, utan tvekan. David Lindgren kan få vara med på ett hörn också, men resten, vilket jävla skit! Jag undrar hur dom ens gör när dom tar ut låtarna till Melodifestivalen, för vissa låtar är ju verkligen kassa.. Dom påstår att Cookies N Beans har blivit tuffare, PFFTTT, BULLSHIT! Dom är lika mesiga som vanligt och fortsätter med sin softa och tråkiga musik. Men som vanligt kommer dom få många röster, just för att de är sånt här som går hem bland folk som är 40+. 
Förra året kunde jag innan första deltävlingen säga direkt att Loreen hade den bästa låten. Och se på fan, hon vann också, men mest tack vare den där internationella juryn dom har satt in! Lär er nånting nångång, snälla! 
/ Bitter brud
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Dempa
skriven :

Vi hade en tävling själva här hemma .Jag var extremt cyniskt som vanligt och prickade med lätthet in "vinnarna". Det är egentligen ganska lätt; glöm kritikerkårens favoriter, tänk på vad som anses vara populära artister i åldersgrupp 15-25 år och du är till 90% hemma. Idag hade jag tur eftersom alla låtar sög men ibland är det surt när en bra låt får lämna och bli glömd för evigt.

2 isabellavallberg.blogg.se
skriven :

Hej vill du bli veckans blogg inför flera tusen läsare? anmäl dig då här.
http://sup3rb4tm4n.com/2013/february/vinnare-ny-omgang-2.html#comment

förlåt om du inte tycker om sånhär reklam, ha en fortsatt bra kväll!
kram