bitterbrud.blogg.se

Ärlighet

En sak jag har funderat på ett bra tag är det här med ärlighet, kompisar emellan. Hur kommer det sig att killar kan vara 100% ärliga mot varandra, utan att någon tar illa upp, när inte tjejer kan det? Eller snarare, vad är det för fel på alla tjejer? Jag är tjej, men inte den tjejiga typen. Jag umgås hellre med killar, just för att dom är mycket enklare och roligare att umgås med. Det blir aldrig bråk om småsaker och inga dryga diskussioner. Tjejer däremot kan ta sjukt illa upp för minsta lilla. Det går helt enkelt inte att vara ärlig mot tjejer, utan man ska helt enkelt säga det dom vill höra för att dom ska vara nöjda och glada. HATE THAT SHIT!
Senast häromdagen gjorde jag mig ovän med en tjejkompis, på grund av att jag var ärlig bara. I de flesta fall får tjejerna skylla sig själva. Som t.ex. när dom ställer en fråga till mig, då får dom ett ärligt svar också. Om man inte kan hantera sanningen, FRÅGA FÖR FAN INTE DÅ! Jag ljuger inte folk rakt upp i ansiktet bara för att vara snäll för jag är uppfostrad med att lögner är det värsta som finns, vilket jag kan hålla med om till 100%. 
Killar är så softa att man kan säga saker som: "Skaffa dig ett jobb för fan, ditt slöa arsle!", "Den där skjortan klär dig inte, byt om!", "Du är tjock, du måste fan börja träna!", "Tjena rövansikte!". Min teori om varför killar inte tar illa upp är för att dom helt enkelt inte bryr sig om vad deras kompisar tycker. Det enda som spelar någon roll är vad de själva tycker, vilket jag tycker är helt rätt tankesätt. 
Ja, jag är tjej, men jag sitter hellre å lyssnar på killar å deras bilsnack än att lyssna på tjejer som ska sitta och diskutera varför folk gör som de gör å varför andra tjejer är dumma i huvudet. Tjejer snackar så jävla mycket skit, helt enkelt. TACKA GUD FÖR MANNEN! <3
/Bitter brud
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Anonym
skriven :

Så jävla rätt!

2 Josefine
skriven :


Hej!
Ha en trevlig kväll! :-)
http://pinksnow.blogg.se

Svar: Tack desamma! :)
Bitter brud