bitterbrud.blogg.se

Bilar

Först och främst vill jag bara säga att det är riktigt roligt att så många hittat hit till min blogg, på bara 3 dagar är jag uppe i över 50 läsare! Det är ju helt fantastiskt! :)
Men nu åter till dagens ämne - bilar alltså. Jag har en gammal bil (92:a) som bara går sönder hela tiden. Jag har nu haft bilen i 4,5 år och den har nog aldrig gått felfritt i ens några månader. Ständigt är det något på bilen som måste bytas för det har gått sönder eller blivit för gammalt! Jag är ju då helt okunnig om bilar och går alltid till min pappa och mina bröder när något på bilen behöver fixas eller lagas. Inför varje årlig besiktning är det alltid en jävla massa skit som ska fixas på biljäveln! För inte ens en månad sedan byttes bland annat bränslepump och bilen var in på en riktig verkstad för lite fix och trix. Jag tänkte efter detta att nu ska väl ändå biljäveln gå riktigt jävla bra ett tag framöver.. Och ja, jag har inte haft några problem alls, den har gått hur fint som helst.. 
MEN idag när jag skulle hem från jobbet så började bilen låta så inåt HELVETE på vägen hem! Jag åkte såklart direkt till min bror som kollade på det och kunde konstatera att de va hål nånstans under bilen (i avgassystemet kanske? vad vet jag?).. Så nu åker jag runt i en liten liten bil som låter som ett jävla MONSTER!!
Jag blir så JÄVLA FÖRBANNAD!! HELVETES JÄVLA SKITBIL!! Har lust att bara knuffa ut den för ett stup vissa dagar! Fyfan för bilar alltså, man borde ju cykla istället.. Fast NEJ, juste, nån JÄVLA IDIOT hade ju sönder min cykel i höstas!! FUCK OFF!! 
/ Bitter brud
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: