bitterbrud.blogg.se

Bittra jävlar

Fan vad lack jag blir på att ens vänner inte kan vara glad för en när de går bra eller liknande! All denna jävla avundsjuka spyr jag på! Att inte kunna vara glad för någon annans skull.. 
Till exempel om jag tjänar bra med pengar, så finns det hela tiden folk i min närhet som blir sura för att jag har det så jävla bra och dom har de så jävla svårt/dåligt. Tror dom inte att jag jobbar för mina pengar och förtjänar dom eller?? Istället för att säga "jag är glad för din skull, kul att de går bra för dig!" så ska dom börja jämföra med sina egna liv och tycka synd om sig själva och därmed sitta och vara avundsjuka på mitt liv. WTF?? 
Och nu råkar jag vara en sån person som har ett superbra jobb med bra betalt, och jag tycker även om att resa. Jag ska göra en utlandsresa nu i veckan och sedan ska jag iväg hela april, bara för att jag KAN! Och missförstå mig inte nu, jag jobbar hårt för att tjäna pengar, fysiskt! Det är inga lättförtjänta pengar direkt, så ja, jag tycker att jag är värd så mycket semester när jag jobbar hela sommaren (och resten av året)!
Jag är dessutom omtyckt på jobbet, just för att jag ställer upp så ofta jag kan och jobbar alltid övertid, om jag kan! Det finns ju dom som väljer att inte jobba övertid för att dom inte orkar och dom får ju faktiskt skylla sig själva om dom inte är superomtyckta på jobbet!
Nu svävade jag iväg lite, men hur som helst. Hur svårt kan det vara att bara vara glad för att det går bra för någon annan? Kan alla bara sluta vara så jävla egoistiska!?
/ Bitter brud 
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Kaffehörnan
skriven :

Har du några planer idag

Svar: Nix, idag ska jag ligga sjuk inne! :P
Bitter brud

2 Dempa
skriven :

Kunde inte låta bli att länka:
http://schmuckportalen.se/wordpress/category/lanktips/

Så sluta inte skriva nu!

Svar: Åh, tack! :P
Bitter brud