bitterbrud.blogg.se

Fasta rasttider på jobbet

På mitt arbete har vi fasta rasttider, vilket ofta är bra och rasterna är med jämna mellanrum.. Nu har vi fått ändrade arbetstider på lördagar, vilket resulterar i andra rasttider också.. Jag tycker personligen att det mest logiska vore att bara förskjuta rasterna med två timmar, då hela passet är förskjutet med två timmar, men NEJ! Då ska dom ändra rasttiderna hej vilt och det blev inte alls bra! 
Förut var arbetstiden 6-15, med rast 8.00-8.20, paus 10.00-10.15 och lunch 11.20-12.00.. Detta är väldigt bra rasttider då man kan hoppa över pausen och ändå ha max 3 timmar till nästa rast.. Jag arbetar då fysiskt och man är alltså i ganska stort behov av rasterna.. 
Men NU, ska dom jävlarna ändra rasttiderna.. Passet är alltså förskjutet två timmar (8-17).. Och nu är första rasten 9.20-9.40, lunch 12.00-12.40 och sedan paus 14.30-14.15.. Det är alltså kortare tid till första rasten (1h & 20min) och även kortare tid till lunchen (2h & 20min).. Om man sedan skulle vilja hoppa över pausen så skulle man då behöva arbeta 4h och 20 minuter, vilket är extremt jobbigt då detta som sagt är ett väldigt fysiskt jobb där man nästan inte har tid att stå stilla om man vill ha bra resultat.. Detta betyder i sin tur att man i princip blir tvungen att ta sista pausen för att orka fram till 17.00! 
Jag arbetar alltså på ackord (på tid) och denna paus dras då från min tid och jag får alltså sämre ackord om jag tar denna paus, vilket ger ett sämre resultat för mig.. Och allt detta bara för att dom ska envisas med att krångla till det med rasttiderna! De är ju rent ut sagt förjävligt, vill jag påstå! Att vi anställda ska få välja mellan bra resultat, eller en pigg kropp! SCREW YOU!! 
/ Bitter brud
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 MIA
skriven :

Vad tycker du om musiken som gavs ut på svenska under 2012? :)

Svar: Jadu, de vettefan :)
Bitter brud

2 Mohammedi's | Art, model & designer
skriven :

Bloglovinbyte? (Har aldrig kört det förr. Men nu gör jag det för första gången & sista gången. Hoppas du är intresserad)

Svar: Absolut!
Bitter brud

3 Mohammedi's | Art, model & designer
skriven :

sv: lägg till mig och säg vilket nummer du blev som följare. Skicka gärna en länk till din bloglovin så jag kan följa dig , när du har följt mig! <3 kram

Svar: Jag vet inte riktigt hur bloglovin fungerar.. Men sök på bitterbrud.blogg.se på bloglovin så borde jag dyka upp..
Bitter brud

4 Mohammedi's | Art, model & designer
skriven :

sv: okej, men har du följt mig? :D

Svar: Jajjemen! :)
Bitter brud

5 Mohammedi's | Art, model & designer
skriven :

lagt till dig nu

Svar: Okidoki :)
Bitter brud