bitterbrud.blogg.se

Handlande pensionärer

Är det bara jag som stör mig på pensionärer som måste ut och handla på kvällarna när alla arbetande människor är och handlar? Jag menar, dom har ju förfan hela dagarna på sig att handla, varför måste dom absolut ge sig ut när alla andra är ute och handlar?
För det första tar de upp plats i affären när de går runt där i slow motion och funderar över vad dom ska handla, de är mest ivägen för alla som vill springa in och handla lite fort.  Och sedan när de kommer till kassan så har de oftast en jävla massa saker att handla, eftersom de inte orkar gå och handla så ofta. När de väl kommer fram till kassan och ska lägga upp sina varor på bandet så står de alltid och vänder på varenda liten vara de har för att streckkoden ska ligga åt rätt håll för kassören. WTF? Det skulle gå fortare om kassören bara vände på alla varor än att någon seg jävla pensionär gör det. När de väl har fått upp alla varor på bandet och ska betala så har de ALLTID bara kontanter på sig och ska stå och leta fram jämna pengar i både sedlar och mynt. Det tar ju en evighet! När de väl har betalat så ska de kolla igenom kvittot så att allt stämmer och sedan kommer det till packningen. Jaa, packningen tar också 100 år eftersom pensionärer gör allting i slow motion! Detta gör att nästa person får vänta på att packa sina varor eftersom pensionären måste ta bort alla sina varor innan kassören kan skicka ner nästa persons varor. 
De borde helt enkelt ha en pensionärskassa på alla affärer! Det skulle vara skitbra, ingen skulle hamna bakom en pensionär när man är som mest stressad! Tänk vad smidigt allting skulle gå! 
/ Bitter brud
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Lisa
skriven :

Heej! :D Jag har en blogg med mina 3 bästa vänner, vi skriver om det vi gör på dagarna och mycket mer, kolla gärna den! http://keytolife.blogg.se/
Vilken fin blogg! :D
Kraam!

Svar: Det ska jag absolut göra! :) Tack tack! :)
Bitter brud

2 Sandra Saandriiie Åhfelt
skriven :

Fin blogg :) men jag tycker allt att pensionärer har all rätt i och handla när dom vill :) Precis som alla andra.

Svar: Ja, alla har vi olika åsikter.. Men kan dom ha snabbkassor på IKEA så borde dom kunna ha det i vanliga affärer också :)
Bitter brud

3 Sandra Saandriiie Åhfelt
skriven :

men vad har pensionärer med snabbkassor att göra? de brukar finnas snabbkassor i de flesta affärer, och vill man ha de bör man gå till en som har de :)!

Svar: Inte där jag bor.. Jag har ju precis förklarat utförligt varför pensionärer inte ska handla när vanliga arbetande människor gör det :)
Bitter brud

4 Sandra Saandriiie Åhfelt
skriven :

haha okej .. segt för dig ! och tänk dig själv när du blir äldre hur ont du kan få i kroppen och massa konstiga sjukdomar som gör att du inte orkar HANDLA alla dagar i veckan och gör det när du själv kanske just för stunden mår bra. Det är sjukt hur du ser ner på äldre! tänk vad dom har gjort för oss och byggt upp, visa lite tacksamhet! Hjälp den stackarn istället att packa ner varorna åt personen, så kanske det hade vart lättare för både dig och personen. Ne usch fattar inte hur du kan med att tracka ner på människor som kanske har sjukdomar eller ont i leder efter alla deras slit!

Svar: Ja, de är säkert synd om dom gamla.. Om dom har så ont så borde dom be någon familjemedlem eller hemtjänsten om hjälp.. Allt dom behöver göra då är att skriva en lista :)
Bitter brud

5 Sandra Saandriiie Åhfelt
skriven :

ja de vet jag väl jag själv jobbar inom hemtjänsten ibland och vet hur de flesta har de. Och dom vill också komma ut och kunna handla själva, dom är också människor lixom.

Svar: Jag misstänkte nästan det :)
Bitter brud