bitterbrud.blogg.se

Kassa bilförare

Det är samma sak varenda jävla år här i Sverige, iallafall i den staden jag bor i. Så fort det kommer lite snö så tappar nästan alla körförmågan, vilket leder till en jävla massa olyckor. Det finns ju så klart olika typer av förare.. Först har vi dom som kör sakta så inåt HELVETE för att undvika att få sladd och därmed tappa kontrollen över bilen. Dessa, enligt mig, är dom allra sämsta förarna eftersom dom inte vet hur man ska agera när man får lite sladd på bilen. Man kan ju undra om dom ens gjorde halkkörningen när dom tog körkort?? Dessutom är de oftast dessa personer som orsakar olyckor. De är oftast inte inblandade, men genom sin långsamma körning bidrar de till att folk blir irriterade, försöker köra om och därmed får dessa personer sladd, eller liknande, och PANG, olycka! Till dessa slow-motion-förare har jag bara en sak att säga: Är ni osäkra på vägen så fort det blir snö, HÅLL ER IFRÅN VÄGARNA!! 
Nästa typ av förare kan vi kalla busförare. De blir överlyckliga när de blir snö och halt ute för då kan de åka runt och sladda. Dessa skulle jag vilja säga är de bästa förarna, då de hela tiden "övar" på att kontrollera bilen, trots sladd. De vet precis hur de ska göra för att få sladd på bilen och de vet även hur de ska göra för att häva sladden. Jag vet att många hatar denna typen av förare, men de är trots allt de skickligaste förarna. 
Sen har vi en tredje typ av förare, som vi kan kalla "vardagsbillisten". Jag själv tillhör den kategorin. Dessa förare gasar inte på överdrivet mycket, men kör heller inte överdrivet långsamt så fort det blir lite snö och halt ute. De kan kontrollera bilen på ett bra sätt och klarar av att häva en sladd. 
Jag va då ute och körde idag, på motorvägen. Då jag kom ut på motorvägen la jag mig direkt i vänsterfilen eftersom jag vet att de långsamma ligger i högerfilen. Men en liten bil hade lagt sig i helt fel fil. En kvinna, ca 25 år, kör en liten skitbil, inget märkvärdigt, i ca 65 km/h, i vänsterfil, på motorvägen, där det är 80 km/h och sedan övergår till 100 km/h. Hon fick en jävla lång kö efter sig då det inte gick att köra om henne eftersom hon låg i vänsterfilen, i 65 km/h och i högerfilen låg en rad andra bilar och körde i ca 60 km/h. När hon kommit om denna långa rad med bilar så kan man ju tycka att hon ska byta till högerfilen och softa vidare där, men NEJ! Vad gör kvinnan då, tror ni? Jo, hon ligger kvar i vänsterfilen! Så folk börjar köra om henne på höger sida till slut, och även jag! Jag tutade dessutom på henne för att hon skulle fatta vad fan hon gjorde för fel, men inget verkade gå in. När jag väl kört om henne och några andra bilar så ser jag i backspegeln hur hon ÄNTLIGEN byter till högerfilen! 
HÅLL ER INNE FÖRFAAAN!!
/ Bitter brud
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Nathalie & Amanda
skriven :

Hej sötnos! allt bra? :)

Svar: Tjena! Du har ingen aning om hur jag ser ut, men ja, jag är ganska söt! Jo de är finfint! Själv då? :)
Bitter brud

2 Josefine | JJAW
skriven :

så fin blogg finis, hur mår du idag då? :)

Svar: Tack och bock! Jag mår prima, själv då? :)
Bitter brud

3 amanda
skriven :

sv: tack!

var gärna med i veckans blogg :)

4 Mathilde
skriven :

Håller med dig.. =D

Lust att göra ett blogglovin byte? Ha en bra kväll. =)

Svar: Ja, absolut! :)
Bitter brud

5 Ida Edström - Östersunds näst största blogg.♛
skriven :

- haha jotack såg jag fan att du va en bitter brud? :)

Svar: Ajjemen :)
Bitter brud

6 ebba
skriven :

hoppas du haft en bra tisdag :)

Svar: Jorå, själv då? :)
Bitter brud

7 K
skriven :

Bra tankar du har

Svar: Tack tack :)
Bitter brud

8 amanda
skriven :

sv: lycka till :D

Svar: Tack tack :)
Bitter brud

9 patriciac.blogg.se
skriven :

Ändå så vet vi att det kommer snö varje år (nästan i alla fall) men det bli alltid kaos!!

Svar: Jaa, eller hur!
Bitter brud

10 Mathilde
skriven :

SV: Har lagt till dig på bloglovin, hoppas du vill följa mig med. =D

Svar: Absolut! :)
Bitter brud

11 benedit ♥
skriven :

sv; hihi visst? :D

12 Benita Fransén
skriven :

Vill du ha lite extra motivation till träningen eller bara lite inspiration till din garderob, kika in i min blogg :)

Svar: Absolut! :)
Bitter brud

13 Frida & Tess ♡
skriven :

Fin blogg du har! Bloglovin byte? :)

Svar: Absolut! :)
Bitter brud