bitterbrud.blogg.se

Låna ut pengar

Har ni lånat ut pengar till kompisar eller så nångång? Å då pratar jag inte om typ 20 kr, utan om några hundra kronor eller mer.. Jag har fått lära mig den hårda vägen att man inte ska låna ut varken pengar eller saker till folk som man inte litar till 200 % på! 
JAG BLIR SÅ FÖRBANNAD när jag ser att en person som är skyldig mig pengar är ute och spenderar massa pengar, och sedan när man frågar om man kan få tillbaka de lånade pengarna så har personen i fråga plötsligt inga pengar.. Konstigt att man tappar förtroende ELLER??
Hur jävla svårt kan de vara att lämna tillbaka de man lånat av någon annan?? Jag fattar inte.. Och att man dessutom riskerar en bra vänskap, över pengar.. Det gör mig så arg.. Vill bara skrika rakt ut, men då skulle väl folk tro att man va störd å grejer, så därför skriver jag istället.. Och jaa, jag vet att jag borde säga det här direkt till personen i fråga, istället för att skriva här.. Men jag orkar inte ens säga nånting längre, då dessa pengar har diskuterats allt för mycket redan med denne person! 
JAG SKA ALDRIG MER LÅNA UT NÅGONTING!! Vare sig de är pengar, kläder eller saker! Punkt slut!
/ Bitter brud
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: