bitterbrud.blogg.se

Alla hjärtans dag

Vilket jävla påhitt va! Ni vet väl att de bara är en grej som hittats på för att butikerna ska sälja mer saker? Egentligen säljer dom samma jävla skit, bara att allting är rosa/rött eller hjärtformat.. Jag har aldrig gillat denna dagen, inte ens när jag hade någon att fira den med.. Vad är grejen egentligen? Ska man inte visa sin kärlek lika mycket varje dag, varför ska man visa den extra mycket en dag om året? Nääe, fyfaan säger jag bara..
Och det värsta av allt är att sitta å se allas statusuppdateringar på facebook där dom talar om hur lyckliga dom är och visar vilka fina blommor dom fått! Spyr på skiten rent ut sagt! Folk vill bara skryta.. 
Näe, jag är helt å hållet lycklig utan massa trams med blommor och choklad! Det är ju roligare att få blommor och så när man som minst anar det, inte när man förväntar sig det! Vardaglig kärlek IS THE SHIT!
/ Bitter brud

Bebisbilder

Alltså, de här med alla dessa jävla bebisbilder på facebook och instagram.. Okej, jag förstår att man vill visa upp sin unge å så, men alltså, 100 bilder som alla är likadana, COME ON!? Det är väl okej om man är nyblivna föräldrar och stolt över sin lilla skatt, men när ungen blivit ett år eller så, då räcker de väl?
Det värsta är att alla dessa jävla bebisbilder ser precis likadana ut.. Ungen ligger oftast ner och ser lite tjock och grinig ut.. Extremt spännande bilder, NOT! 
Det finns en gräns tycker jag, men jag ser alldeles för många bebisbilder överallt.. Nästan roligare att kolla på bilder på hundar eller katter, helt ärligt.. 
/ Bitter brud

Kryptiska statusar på FB

Okej, såhär är det.. Allt för många av mina vänner skriver kryptiska statusar på facebook, vilket är heeeelt jävla meningslöst.. Man skriver väl en status för att man vill tala om någonting för sina facebook-vänner, right?? Vad är då meningen med att bara säga halva meningen så att folk får gissa sig till resten eller blir tvungna att fråga vad de handlar om? Jag tror att de hela handlar om att dessa personer vill ha lite uppmärksamhet, dom vill att folk ska fråga vad de är frågan om.. ATTENTION WHORES!! 
Funderar helt seriöst att ta bort dessa personer från min facebook för jag orkar ärligt talat inte fråga vad skiten handlar om, men man ser dessa statusar hela tiden.. SO FUCKING ANNOYING!! 
Oftast äre folk som skriver ett datum typ och "LÄNGTAAAR".. Man bah: jaha, vad är de som händer då? Men de får man inte veta om man inte skriver pm.. Om de är så jäävla hemligt, SKRIV INTE UT DE OFFENTLIGT PÅ FACEBOOK DÅÅÅÅEEEE!!! Spyr på dessa statusar!
Ja, jag erkänner, jag brukar också skriva kryptiska statusar för att dryga med dessa personer som ALLTID gör detta.. Men jag är ju då icke seriös, en HELT annan grej..
/Bitter brud

Familj

Varför tror alla människor att alla har samma mål med livet? Varför kan man bara inte acceptera att vi alla är olika och vill olika saker?? 
Jag, tex, vill inte ha barn och definitivt inte nån slags partner! Och folk har så jäkla svårt att acceptera det. Jag har andra mål i mitt liv helt enkelt. Min plan är att se världen, leva livet och göra det som jag mår bra av. Familj ingår inte i mina planer än så länge, men vem vet, saker å ting kan ändras. 
När jag säger till folk att jag inte vill ha någon kille så tror folk att jag är lesbisk, en player eller  bara att de är nå allmänt fel på mig.. FÖRFAAN, Jag vill bara inte, FATTA!! 
/ Bitter brud

Melodifestivalen

Det är alltid lika kul å se hur svenska folket röstar i Melodifestivalen, oftast röstar de helt fel! Och de är inte bara enligt min egen åsikt jag säger detta.. Det som svenska folket oftast inte tänker på är att Melodifestivalen är en tävling, och det handlar inte bara om vad svenskarna tycker om för slags musik, utan man måste ju tänka på vad som kommer att kunna gå hem i HELA Europa! Men svenskarna har förbannat svårt att förstå detta och röstar istället på den musik de själva skulle lyssna på hemma i stugorna. 
Jag har nu lyssnat på bidragen till första deltävlingen och kan nu säga att dom jag vill se gå vidare är Michael Feiner & Caisa och Mary N'diaye, utan tvekan. David Lindgren kan få vara med på ett hörn också, men resten, vilket jävla skit! Jag undrar hur dom ens gör när dom tar ut låtarna till Melodifestivalen, för vissa låtar är ju verkligen kassa.. Dom påstår att Cookies N Beans har blivit tuffare, PFFTTT, BULLSHIT! Dom är lika mesiga som vanligt och fortsätter med sin softa och tråkiga musik. Men som vanligt kommer dom få många röster, just för att de är sånt här som går hem bland folk som är 40+. 
Förra året kunde jag innan första deltävlingen säga direkt att Loreen hade den bästa låten. Och se på fan, hon vann också, men mest tack vare den där internationella juryn dom har satt in! Lär er nånting nångång, snälla! 
/ Bitter brud